ÇEREZ VE GİZLİLİK POLİTİKASI

ÇEREZ (COOKIE) VE GİZLİLİK POLİTİKASI

İşbu Çerez ve Gizlilik Politikası, www.fastforwardfuture.co alan adlı internet sitesi (“Web Sitesi”) aracılığıyla, FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.’ ne (“Şirket”) ait ürün ve/veya hizmetleri kullanan tüm kişiler (“Kullanıcı”) için geçerlidir. Bu sözleşmede kullanılan Çerez/Çerezler ibaresi Çerez Benzeri Teknolojileri de kapsayacak şekilde kullanılacaktır.

İşbu Çerez ve Gizlilik Politikası, Şirket tarafından Kullanıcılarının gizlilik ve kişisel verilerinin korunması haklarını gözeterek Web Sitesi’nde Çerez kullanımının kapsamı ve amaçları hakkında detaylı bilgi sunmak ve Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında Çerez kullanımına ilişkin olarak aydınlatma yükümlüğümüzün yerine getirilmesi amacıyla hazırlamıştır. Web Sitesi’nde bulunan Çerez bilgilendirme uyarısında bulunan onaylama seçeneğine tıklanması halinde kullanıcı Çerez kullanımına rıza verdiğini, okuyup kabul etmiş olduğunu beyan ve taahhüt eder. Onaylanmaması halinde, yalnızca kullanılması zorunlu olan çerezler kullanılıyor olacaktır.

ÇEREZ, ÇEREZLERİN TÜRLERİ VE KULLANIM AMAÇLARI

Çerez, bir web sitesi ziyaret edildiğinde tarayıcı aracılığıyla bilgisayara veya mobil cihaza kaydedilen küçük boyutlu bir metin dosyasıdır.  Çerezler, bu dosyaları tekrar kaynak web sitesine veya çerezleri tanıyan bir başka web sitesine gönderebilir. Bu dosyalarda, Web Sitesi’nin bazı temel özelliklerinden faydalanmayı, Web Sitesi tekrar kullanıldığında verilerin hatırlanmasını ve Web Sitesi’ni daha etkin ve kolay kullanabilmeyi sağlamak için Web Sitesi gezintilerine ait bilgiler saklanmaktadır. 

Kullanım amacına ve kullanıldığı süreye göre farklı türde çerezler bulunmaktadır. www.fastforwardfuture.co ’da Kullanılması Zorunlu Olan Çerezler, Otantikasyon Çerezleri, Flash Çerezleri (Flash Cookies), İşlev Çerezleri, Analiz/Performans Çerezleri ve Hedefleme/Reklam/Pazarlama Çerezleri tip çerezleri kullanmaktadır.

www.fastforwardfuture.co  internet sayfasında, sitemizin aktif ve verimli bir şekilde çalışması için birtakım zorunlu çerezler kullanılmaktadır. Zorunlu çerezler ve Analiz/Performans çerezleri devre dışı bırakılamayacaktır ancak Kullanıcı diğer türdeki çerezlerin bilgisayarında saklanmasını istemiyorsa tarayıcısının ayarlar kısmından çerez kullanım tercihlerinizi değiştirebilir veya Çerez uyarı ekranındaki onaylama seçeneğini tıklamaksızın ilerleyebilir.

ŞİRKET, Çerez ve Gizlilik Politikası koşullarını hiçbir şekil ve surette ön ihbara ve/veya ihtara gerek kalmaksızın her zaman değiştirebilir, güncelleyebilir veya iptal edebilir. Değiştirilen, güncellenen ya da yürürlükten kaldırılan her hüküm, yayın tarihinde tüm üyeler bakımından hüküm ifade edecektir. Yapılan değişikliğin ardından Kullanıcı’ nın Şirket’ in hizmet veya ürünlerini kullanmaya devam ediyor olması, değişikliklere muvafakati anlamına gelecektir.

Google dahil üçüncü taraf sağlayıcılar, İnternet Sitesi ve Mobil Uygulama reklamlarını internet üzerindeki yayıncı sitelerde yer verdikleri banner alanlarında gösterecektir. Ziyaretçilerin İnternet Sitesi’ne ve Mobil Uygulama’ ya geçmişte yaptığı ziyaretleri temel alarak reklamlarla ilgili bilgi toplamak, reklamları optimize etmek ve yayınlamak üzere İnternet Sitesi tarafından ve Google dahil üçüncü taraf sağlayıcılarca birinci taraf çerezler ile üçüncü taraf çerezler birlikte kullanılmaktadır.

Kişisel Kullanıcı bilgileri, ancak resmi makamlarca talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince açıklama yapmak zorunda olunduğu durumlarda resmi makamlara açıklanacaktır.

  1. SAKLANDIĞI SÜRE BAKIMINDAN ÇEREZLER

Kalıcı Çerezler: Kalıcı çerezler İnternet Sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilere daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan çerez türleridir. Bu tür çerezler kullanıcı tercihlerini hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazda depolanır.

Kalıcı çerezlerin bazı türleri; İnternet Sitesini kullanım amacı gibi hususlar göz önünde bulundurarak Kullanıcılara özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir.

Kalıcı Çerezler, bilgisayarın veya mobil cihazın sabit diskinde, web sitesine yapılan ziyaretlerin veya bir tarayıcı oturumunun ötesinde saklanır. Web sitesini bir sonraki ziyarette Kullanıcı’ yı tanımasına ve web sitesinin kullanımını kolaylaştırmak mümkün olur. 

Oturum Çerezleri: Bu çerezler Kullanıcı’ nın ziyaretini oturumlara ayırmak için kullanılır ve Kullanıcı’ dan veri toplamaz. Çerez, Kullanıcı ziyaret ettiği web sayfasını kapattığında veya belli bir süre pasif kaldığında silinir. Oturum Çerezlerinin kullanılmasının temel amacı; ziyaret süresince İnternet sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasını sağlamaktır.

Oturum Çerezleri sadece web sitesine yapılan ziyaret süresince saklanır, dolayısıyla web sitemizden birine veya bir tarayıcı oturumuna yapılan mevcut ziyaret süresince Çerez kullanılır. 

  • BİRİNCİ VE ÜÇÜNCÜ TARAF ÇEREZLER

Birinci taraf alan adları bilgisayardan talepte bulunulan her bir internet sayfası için her defasında sadece ilgili siteye gönderilir. İnternet sitesi hem ziyaret sırasında hem de sonraki ziyaretlerde Kullanıcı’ yı tanıyabilir. Bu nedenle birinci taraf çerezleri kapalı bir tarayıcı ile pratik olarak internetten yararlanabilmek pek mümkün değildir.

Üçüncü taraf çerezler ise İnternet sitesini görüntülerken bir başka internet sitesine gönderilen çerezlerdir. Üçüncü taraf çerezler, dijital pazarlama amacıyla kullanılan çerezler olup reklam sunucuları tarafından bir sitede yapılan davranış bilgisinin, başka bir sitede gösterilebileceği reklamlar için kullanılabileceği gibi internet sitesi analizlerinde de kullanılabilir.

  • KULLANIM BAKIMINDAN ÇEREZLER

Zorunlu Çerezler: Bu çerezler internet sitesinin düzgün bir şekilde çalışabilmesi için gereklidir. Sitede faaliyet göstermek ve sitenin sunduğu özelliklerden faydalanabilmek için kullanılması zorunludur. Aynı oturum içerisinde bir sayfaya geri dönüldüğünde önceki eylemleri hatırlama zorunlu çerezlerin kullanımına örnek olarak verilebilir. Bu çerezler güvenlik ve doğrulama gibi amaçlar için kullanılmakta olup, herhangi bir pazarlama amacı doğrultusunda kullanılmaz ve kimliğinizi tanımlamaz. Zorunlu Çerezlerin kullanımının kabul edilmemesi durumunda sitenin önemli bir kısmının kullanılmasında ve site kullanım performansında sorun yaşanabilir.

Performans Çerezleri: Performans Çerezleri; ziyaret edilen alanlar, sitede geçirilen zaman ve karşılaşılan sorunlar gibi alanlarda bilgiler sağlayarak ziyaretçilerin site ile girdiği etkileşimin analizinde yardımcı olurlar. Performans Çerezlerinin kullanımı sitenin performansının iyileştirilebilmesi için gereklidir. Performans Çerezlerinin kimlik bilgilerine erişimi bulunmamaktadır. Performans Çerezlerinin elde ettiği tüm veriler isimsiz bir şekilde alınarak bir araya getirilir. 

İşlevsellik Çerezleri: İşlevsellik Çerezleri, kişiselleştirilmiş çevrimiçi deneyim için “kullanıcı adı, kullanılan dil, sayfa düzeni ayarları” gibi site kullanım tercihlerinin hatırlanması amacıyla kullanılır. İşlevsellik Çerezleri; siteye üye olunduğu takdirde kullanılacak profil resmi ve kullanıcı adı gibi kimlik tanımlama unsurlarını içeren kişisel verilere erişebilir.

İşlevsellik Çerezlerinin kullanılmasına izin verilmediği takdirde internet sitesinin performansı etkilenebilir ve bazı içeriklere erişiminiz engellenebilir.

Hedefleme ve Reklam Çerezleri: Hedefleme ve Reklam çerezleri ziyaretçilerin ilgi alanlarına yakın içerikleri sunabilmek amacıyla kullanılır. Ziyaret edilen internet sitelerini hatırlamak; hedefli reklamlar sunmak yahut ziyaretçinin ilgi alanı dışındaki reklamların görüntülenme sayısını kısıtlamak; reklam kampanyalarının verimliliğini ölçmek amacıyla kullanılabilir.

Hedefleme ve Reklam Çerezleri “Üçüncü Taraf Çerezleri” olarak adlandırılan çerez türlerinden olup; bu çerezlerin birçok türü, ziyaretçileri IP adresleri ile takip ederek kimlik tanımlayıcı bilgiler toplayabilir. Toplanan bilgiler pazarlama ve reklam amacıyla siteye reklam veren üçüncü taraflarca ulaşılabilir niteliktedir.

Çerezler, farklı süreler boyunca saklanmaktadır ve bu kullanım amacına bağlı olarak bu süreler değişebilmektedir.

ÇEREZ KULLANIMININ ENGELLENMESİ

Veri sahipleri, tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerez kullanımı tercihlerini kişiselleştirme hakkına sahiptir. Kullanılan tarayıcıya bağlı olarak; Kullanıcılar, tarayıcı ayarları üzerinden çerezlere ilişkin tercihlerini değiştirebilirler. 

Tarayıcının sunmuş olduğu seçenekler dahilinde; veri sahiplerinin çerez kullanımını engelleme, çerez kullanılmadan önce uyarı almayı tercih etme, çerezleri devre dışı bırakma yahut silme imkanları bulunmaktadır. 

Aşağıda yer alan linkler aracılığı ile tarayıcı ayarlarını değiştirerek çerezlere ilişkin tercihleri kişiselleştirilebilir.

Google Chromehttp://www.google.com/support/chrome/bin/answer.py?hl=en&answer=95647
Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/en-us/help/17442/windows-internet-explorerdelete-manage-cookies
Mozilla Firefoxhttp://support.mozilla.com/en-US/kb/Cookies
Operahttp://www.opera.com/browser/tutorials/security/privacy/
Safarihttps://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

Çerez ayarlarının değiştirilmesi ve kişiselleştirmesi kullanılan cihaza göre değişiklik arz edebileceğinden erişim sağlanan her bir cihaz için Çerez Politikası değişikliklerinin ayrı ayrı yapılması gerekebilir.

Çerez kullanımı önlemek için tarayıcıdaki “çerez kullanım özelliğini” devre dışı bırakılması ve bu web sitesiyle ilişkilendirilen kaydedilmiş çerezlerin silinmesi gerekir. 

Çerez kullanımının kısıtlanması sitede yapılacak işlemlerin de kısıtlanmasına sebebiyet verecektir. Özellikle “Birinci Taraf Çerezler” olarak adlandırılan çerezlerin kullanımının kısıtlanması sitenin bazı bölümlerine erişimi kısıtlayacaktır. 

Çerez kullanımının kısıtlanması yahut engellenmesi işlemleri ziyaretçiler tarafından istenilen herhangi bir zamanda kullanılabilir. 

KULLANICI HAKLARI

KVKK ve ilgili mevzuat kapsamında kişisel verilerinize ilişkin olarak;

Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme,

Kişisel verileriniz işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme,

Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme,

Kişisel verilerinizin yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme,

Kişisel verilerinizin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme,

KVKK mevzuatında öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme,

Eksik veya yanlış verilerin düzeltilmesi ile kişisel verilerinizin silinmesi veya yok edilmesini talep ettiğinizde, bu durumun kişisel verilerinizi aktardığımız üçüncü kişilere bildirilmesini isteme,

İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve

Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız halinde bu zararın giderilmesini talep etme haklarına sahipsiniz.

GİZLİLİK VE GÜVENLİK

FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. www.fastforwardfuture.co , müşterilerine daha iyi hizmet verebilmek amacıyla bazı kişisel bilgilerinizi (isim, yaş, ilgi alanlarınız, e-posta vb.) sizlerden talep etmektedir. FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. www.fastforwardfuture.co  sunucularında toplanan bu bilgiler, dönemsel kampanya çalışmaları, müşteri profillerine yönelik özel promosyon faaliyetlerinin kurgulanması ve istenmeyen e-postaların iletilmemesine yönelik müşteri “sınıflandırma” çalışmalarında sadece FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. www.fastforwardfuture.co bünyesinde kullanılmaktadır. FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. www.fastforwardfuture.co, üyelik formlarından topladığı bilgileri söz konusu üyenin haberi ya da aksi bir talimatı olmaksızın, üçüncü şahıslarla kesinlikle paylaşmamakta, faaliyet dışı hiçbir nedenle ticari amaçla kullanmamakta ve de satmamaktadır.

Müşteri bilgileri, ancak resmi makamlarca bu bilgilerin talep edilmesi halinde ve yürürlükteki emredici mevzuat hükümleri gereğince resmi makamlara açıklama yapmak zorunda olduğu durumlarda resmi makamlara açıklanabilecektir.

Müşterinin sisteme girdiği tüm bilgilere sadece müşteri ulaşabilmekte ve bu bilgileri sadece müşteri değiştirebilmektedir. Bir başkasının bu bilgilere ulaşması ve bunları değiştirmesi mümkün değildir. Ödeme sayfasında istenen kredi kartı bilgileriniz, siteden alışveriş yapan siz değerli müşterilerimizin güvenliğini en üst seviyede tutmak amacıyla hiçbir şekilde FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. www.fastforwardfuture.co veya ona hizmet veren şirketlerin sunucularında tutulmamaktadır. Bu şekilde ödemeye yönelik tüm işlemlerin FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ. www.fastforwardfuture.co ara yüzü üzerinden banka ve bilgisayarınız arasında gerçekleşmesi sağlanmaktadır.

Kişisel verileriniz ile ilgili başvuru ve taleplerinizi dilerseniz İlgili Kişi Başvuru Formu’ nu kullanarak; Islak imzalı ve kimlik fotokopisi ile “Cihangir Mah. Şehit Zafer Kızıltaş Sk. No: 9/1 Avcılar / İSTANBUL” adresine göndererek, Geçerli bir kimlik belgesi ile birlikte Şirketimize bizzat başvurarak, Kayıtlı elektronik posta (KEP) adresi ve güvenli elektronik imza ya da mobil imza kullanmak suretiyle filteks@hs01.kep.trkayıtlı elektronik posta adresimize göndererek veya Şirketimize daha önce bildirilen ve sistemimizde kayıtlı bulunan elektronik posta adresinizden destek@fastforwardfuture.co e-posta adresimize göndererek iletebilirsiniz.

ŞİRKET İLETİŞİM BİLGİLERİ: 

FİLTEKS MODA DIŞ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ.

Cihangir Mah. Şehit Zafer Kızıltaş Sk. No: 9/1 Avcılar / İSTANBUL

E-mail: destek@fastforwardfuture.co 

KEP:  filteks@hs01.kep.tr

Kapat
Kapat
Sign in
Kapat
Sepet (0)

Sepetinizde ürün bulunmuyor Sepetinizde ürün bulunmuyor



Language